Intrigi.bg Мистерии MI-6 ракри: Хитлер избягал от Берлин през таен тунел!

MI-6 ракри: Хитлер избягал от Берлин през таен тунел!

277
0

Тайната разузнавателна служба на Великобритания MI-6 разсекрети документи, според които Адолф Хитлер е преживял края на войната и е избягал в Южна Америка. Той може да се е измъкнал през никому неизвестен тунел под бункера си в Берлин, пише „Дейли стар“.

По думите на учения Лени де Пол, който е проучил документите, изходите от убежището на фюрера са били много, но за един от тях не е знаел никой. Петият таен изход до последно бил „резервен вариант“, затова и данните за него са пазени в строга тайна. По думите на специалиста, новите сведения са шокиращи, тъй като в продължение на толкова много години никой не е знаел за тях. В същото време изследователят отбелязва, че всъщност едва ли Хитлер е обмислял да бяга пред тайния подземен проход. „Желанието да избягаш в градски парк, като Тиргартен (берлинската версия на Сентръл Парк.), няма никакъв смисъл”, казва ученият.

Тунелът е разположен непосредствено под Берлинската стена и е бил открит от служителите на Щази през 1973 г., в опит да блокира всякакви бягства от Източен към Западен Берлин.

Друг разсекретен файл свидетелства, че Хитлер е напуснал Германия със самолет.

Според официалната версия, Адолф Хитлер слага край на живота си на 30 април 1945 година в Берлин. Наскоро обаче от ФБР показаха документи, според които той може да е избягал. Отбелязва, че може да стигнал до Австралия на борда на подводница.

MI-6 ракри: Хитлер избягал от Берлин през таен тунел!
Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име