Intrigi.bg Куриози 99-годишна бабка сбъдна мечтата си – арестуваха я

99-годишна бабка сбъдна мечтата си – арестуваха я

2719
0

Възрастната дама искала да попадне в ареста на полицейския участък, желанието й било от списъка с неща, които трябва да направи преди да умре

През 2017 г. 99-годишна баба сбъдна най-съкровеното си желание – да бъде арестувана поне веднъж в живота си.

Полицейски служители разбират за желанието на жената на преклонна възраст и взимат решение да сбъднат мечтата й. На 23 февруари 2017 година униформените слагат внимателно белезници на 99-годишната баба Ани и я завеждат в най-близкия полицейски участък на холандския град Наймеган-Зуид. Снимки от ареста на бабата се появиха и в социалните мрежи.

Въпреки, че в полицията не трябва да се заключват хора, които не са престъпници, а Ани очевидно не е, органите на реда правят необичайно изключение за старицата, която има списък с нещата, които иска да направи преди да умре.

Тя искаше да е там, заради списъка с желанията си, каза лейтенант Питър Смит от полицейското управление за ”Индипендънт”. През дългия си живот Ани не е извършила никакво престъпление и е смятала, че ще е вълнуващо да бъде арестувана. Както може да видите и от страницата на управлението във Фейсбук, тя намираше за забавно и смешно да се намира с белезници в ареста, добавя полицаят.

Говорител на полицията сподели, че за желанието на Ани научили от племенницата й. Тя ги информирала за мечтата на възрастната дама, а униформените се съгласили да участват.

„Усмивката на лицето й е безценна.“, заяви говорител на полицията в холандския град.

В социалните мрежи постът не бе пропуснат и под него заваляха похвали към добрите полицаи, които са позволили на възрастната дама да преживее усещането от това да си в затвора.

 

Макар задържана за кратко време, 99-годишната Ани може да си отдъхне, защото е изпълнила една точка от списъка с нещо, които иска да й се случат преди да умре.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име