Intrigi.bg Куриози 82-годишна баба бодибилдър преби крадец

82-годишна баба бодибилдър преби крадец

369
0

82-годишна баба-бодибилдър преби 28-годишен крадец, влязъл в дома ѝ в щата Ню Йорк.

Уили Мърфи нокаутирала престъпника и дори се наложило да извикат линейка за него, пише LADbible.

Бабата може да и висока само 1,52 метра и да тежи само 48 килограма, но вдига близо 100 килограма тежести и успяла лесно да повали крадеца.

„Чух силен шум. Какво, по дяволите, беше това? Младият мъж беше влязъл в дома ми. Той разби вратата. Тогава отидох и се справих с него. Той избра грешната къща, в която да влезе“, разказва бабата.

Бабата налагала крадеца с метла, опитала се да го замери с бутилка шампоан и накрая ударила главата му в маса. Когато масата се счупила под силните удари на възрастната дама, тя продължила да го млати с металните ѝ крака.

След като нокаутирала младия мъж, възрастната бодибилдърка се обадила в полицията. Униформените задържали крадеца на място, който имал нужда от спешна медицинска помощ след побоя.

Бабата вече е позната в района, заради своите спортни постижения като бодибилдър. Преди време тя започнала да тренира и да вдига малки гирички. Днес обаче жената може да вдигне два пъти собственото си тегло. През 2014 г. тя печели първо място на Световното първенство на Федерацията по силови спортове.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име