Intrigi.bg Актуално „7/8TV – силата е в истината“. Слави Трифонов обяви „скоро!“ началото на...

„7/8TV – силата е в истината“. Слави Трифонов обяви „скоро!“ началото на телевизията си

430
0


Началото в най-скоро време на телевизията си „7/8TV“ обяви шоуменът и лидер на партия „Няма такава държава“ Слави Трифонов в специален клип. Видеото беше пуснато днес във „Фейсбук“ профила на Трифонов. От екипа му засега отказват подробности дали телевизията ще е само онлайн, или ще бъде излъчвана и ефирно. Очаквало се това да бъде обявено в близките дни.

И в клипа Трифонов спазва досегашната си политика срещу статуквото, срещу традиционните партии и политици, били във властта през годините.

„Силата не е във властта“, започва видеото на фона на кадри на премиера Бойко Борисов. „Силата не е в популизма“, продължава то и показва снимки от качването на лидера на БСП Корнелия Нинова на черен кон. „Силата не е в парите“, обявяват от „7/8TV“, а на заден план бившият ръководител на фалиралата КТБ и бившият шеф на БНБ прегърнати пеят „Назад назад, моме Калино“.

„Силата не е в един човек“, продължава клипът и припомня изказването на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, че той е инструментът на властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата. „Силата не е в една партия“, обвързват от 7/8 посланието си с ГЕРБ.

„7/8TV – силата е истина“, завършва видеото, което обещава „скоро!“ да може да бъде гледана телевизията. Доскоро неофициалните информации бяха, че засега новият телевизионен проект на Трифонов ще е само онлайн.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име