Intrigi.bg Актуално 7 удобства в хотелите, които вероятно няма да видим скоро

7 удобства в хотелите, които вероятно няма да видим скоро

485
0

Светът вече не е същия, след като избухна пандемията от COVID-19. Много неща се промениха заради мерките срещу разпространението на коронавируса.

От канала 7-те най във Vbox представят класация на 7-те удобства в хотелите, които вероятно няма да видим скоро.

Ето кои са те:

Мини бар

С цел ограничаване на вещите, върху които COVID-19 може да остане, вероятно много хотели ще премахнат мини бар хладилниците.

Кърпи

Освен мини бар хладилниците, вещи като кърпи, чехли, сапуни се счита, че няма да бъдат предлагани.

Претъпкани басейни

За да избегнат струпването на много хора на едно място, държави като САЩ обмислят регулирането на броя на гости на хотели, които искат да се възползват от предлаганите басейни.

Чекиране на рецепция

За да се ограничи контактът между служители и гости, вероятно хотелиерите ще задължават чекирането да се извършва изцяло онлайн.

Плащане в брой

Учените са установили, че върху книжни банкноти COVID-19 може да оцелее до четири дни. Поради тази причина плащането в брой звучи разумно да бъде заменено с дебитна или кредитна карта.

Пиколо

Повечето от куфарите са изработени от пластмаса или плат. Тъй като COVID-19 оцелява върху тези повърхности до 2-3 дни, възможно е хотелите да не предлагат услугите на пиколо, който да носи багажа на гостите.

Шведска маса

За да не се струпват много хора на едно място, вероятно хотелиерите ще назначат повече сервитьори, които да обслужват гостите от маса на маса.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име