Intrigi.bg Булевард Катето Евро обиди жестоко Азис

Катето Евро обиди жестоко Азис

984
0

Топлата дружба между фолк изпълнителя Азис и актрисата Катето Евро, която изглеждаше, сякаш ще пребъде за вечни времена, е на път да остане в миналото, пише в. „Телеграф“.

Костинбродският славей се обиди на дружката си по време на представянето на новата ѝ книга „Катерина Евро и още нещо“ и дори отказа да се качи на сцената да прочете откъс, макар предварително да бе заложен в програмата.

Запознати твърдят, че Азис се засегнал от майтапчийската реплика на Катето: „Само аз мога да направя така, че Азис да чете книга пред Гого Лозанов“, с типичното си чувство за хумор се изцепила Катето, което обаче вбесило певеца и той демонстративно се врътнал и напуснал събитието, без да прочете и ред от книгата на актрисата.

Катето Евро обиди жестоко Азис

Самата тя останала втрещена от поведението на певеца и няколко пъти след това опитала да се свърже с него, за да се извини, ако го е засегнала, но той не отговарял на повикванията.

Не е ясно дали все пак Катето е успяла да поиска прошка от Азис, но близки и до двамата са на мнение, че става въпрос за временна свада и двамата ще продължат да бъдат приятели.

Катето Евро обиди жестоко Азис
Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име