Intrigi.bg Крими 6 години затвор за Чешкия за изнасилване на пловдивчанка

6 години затвор за Чешкия за изнасилване на пловдивчанка

152
0

Присъда от 6 години затвор постанови Окръжният съд в Пловдив за крими героя от мутренските времена Пеньо Мангъров – Чешкия. Той бе признат за виновен, че на 6 януари 2019 г. е изнасилил три пъти пловдивчанката Р., след като заплашил и нея, и семейството й. Съдът го оправда по обвинението, че преди това е отвлякъл с джипа си Р. от кръстовище в Пловдив.

48-годишният мъж и жертвата му се запознали в „Инстаграм“ и Чешкия пристигнал със скъпия си джип да я вземе и заведе до София. Според защитната му теза Р. се качила доброволно, даже карала джипа по магистрала „Тракия“.

Пеньо Мангъров е от Карлово и няма родство с известния лекар със същата фамилия. В началото на 90-те години, още като 19-годишен Пеньо заминава за Чехия, за да не служи в казармата. Там става част от български банди за дрога, сводничество и кражби на коли. Срещу него започнаха дела за участието му в две поръчкови убийства в Чехия през 1998 и 1999 г. , но така и не се стигна до окончателни присъди. През 2004 г. обаче бе осъден на 8 години затвор, пак за изнасилване в Пловдив и лежи до 2010 година. Оттогава няколко пъти влиза зад решетките с различни обвинения.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име