Intrigi.bg Крими 47-годишна блудствала с момиче в Казанлъшко

47-годишна блудствала с момиче в Казанлъшко

147
0

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора – Териториално отделение – Казанлък съдът взе мярка за неотклонение „домашен арест“ спрямо 47-годишна жена. Тя е привлечена като обвиняема за блудство с 12-годишно момиче.

Резултат с изображение за „47-годишна блудствала с момиче в Казанлъшко“

Жената и малолетната пострадала живеели в едно и също населено място в Казанлъшко. Обвиняемата работела в сферата на услугите и имала почти ежедневен контакт с пострадалата.

Резултат с изображение за „47-годишна блудствала с момиче в Казанлъшко“

През есента на миналата година започнала да обръща специално внимание на момичето- първоначално с множество съобщения в социалните мрежи, а след това и лично – черпела я с храна и напитки, транспортирала я с автомобила си.

От втората половина на месец октомври 2020 г. обвиняемата започнала да извършва действия на полово удовлетворение с малолетното момиче. Поради тази причина били сигнализирани органите на полицията и 47-годишната жена задържана.

До момента тя е неосъждана. Престъплението, за което е привлечена в качеството на обвиняемо лице, се наказва с „лишаване от свобода“ от три до дванадесет години.

Взетата мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – Стара Загора.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име