Intrigi.bg Куриози 42-годишна роди 20-то си дете

42-годишна роди 20-то си дете

589
0

Pумънка на 42 години е майката с най-много деца в страната. Джорджиана Вакару от село в окръг Арджеш, Южна Румъния, има 20 деца. Неотдавна Джорджиана е станала майка за 20-и път. От останалите 19 деца, само едно е със сключен брак и е напуснало семейния дом, докато другите живеят с родителите си, съобщава в. „Адевърул“. 

Семейството обитава къща с осем стаи в село Котенещ.

„Всичките 20 деца са здрави и това ме радва много. Чудесно е да бъда майка на 20 деца, те ми помагат, ние сме много сплотено семейство“, разказва Джорджиана Вакару, цитирана от БТА.

Най-голямото момче – Михай-Джордже, е женен и живее отделно. Останалите обаче – Йосиф, Клаудиу, Марина, Тибериу, Симон, Емил, Денис, Михаела, Габриел, Луиза, Теодор, Ливия, Андрей, Сара, Юлиана, Матей, Таня, Филип и София-Наташа, живеят с родителите си в Котенещ.

Джорджиана казва, че получава детски помощи, а съпругът ѝ работи по месец-два в чужбина през пролетта и есента. Последното дете в семейството се е родило в началото на 2020 г. На практика Джорджиана Вакару е била бременна почти всяка година през последните две десетилетия, пише „Адевърул“.

Джорджиана казва, че смята да се ограничи с 20 деца, но допълва: „Ако Господ пожелае да имаме още деца, няма да се съпротивлявам“. „Адевърул“ отбелязва, че в Румъния има и едно семейство с 18 деца. То живее във Валя Търсей в община Бряза (Южна Румъния).

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име