Intrigi.bg Булевард 3 години след като роди: Ева Веселинова още не може да отслабне...

3 години след като роди: Ева Веселинова още не може да отслабне (СНИМКИ)

124
0

3 години след раждането на близнаците Борис и Стефания, звездната майка Ева Веселинова още не може да свали натрупаните килограми от бременността. Бившата панелистка на Гала се подлагала периодично на диети, но все още е далеч от перфектната форма, която имаше преди да зачене.

Ева всячески се опитва да прикрие пълнотата си, като на всичките си снимки в социалната мрежа стъпва на пръсти, снима се от кръста надолу или залага на широки дрехи, които да скрият коремчето й.

Intrigi.bg попадна на няколко „изтървани“ кадъра, където пълната фигура на Веселинова си личи. Макар буквално да е стъпила на показалеца си, ясно се виждат паласките, заоблената талия и тлъстинките около коремчето.

Покрай децата на Ева не й оставало никакво време за спорт или фитнес, а и често похапвала джънк фууд отново заради натовареното ежедневие с близнаците.

Освен това, близки до блондинката разкриват, че доскоро била в депресия заради липсата на работни ангажименти. Веселинова трудно понасяла факт, че вече толкова време никой не я е потърсил за работа в телевизията. Към момента тя единственото й професионално занимание е списване на статии в светски сайт.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име