Intrigi.bg Крими 24 години затвор за стрелбата в Слънчев бряг, при която бе убит...

24 години затвор за стрелбата в Слънчев бряг, при която бе убит хазартен бос и ранена красивата Симона

534
0

Осъдиха на 24 години Михаил Станчев, подсъдим за убийство на хазартния бос Коста Николов по прякор Миджурина и опита за убийство на Симона Тодорова през юни 2018 г.

Това съобщиха от Окръжната прокуратура в Бургас.

Убийството бе извършено на 2 юни миналата година. Коста Николов, който е собственик на близо 15 игрални зали на територията на Слънчев бряг, Несебър, Бургас и няколко в Нова Загора бе разстрелян от упор с няколко куршума.

Пострада и 22-годишно момиче, което е било с него в лекия автомобил. Мотивът за престъплението е ревност. Михаил е действал в момент на афект – стрелял е със служебния си законно притежаван пистолет.

Фаталната красавица Симона

След убийството той се качил в колата си и отишъл в дома си. От там взел всичките налични боеприпаси от металната каса и тръгнал към турската граница. По пътя се обадил брат си, признал му за извършеното, след което си изключил телефона.

Изпразнил цял пълнител в убития хазартен бос, Симона застрелял от упор в слепоочието

Братът на Михаил, Николай Станчев, разкри, че Коста Николов от известно време настойчиво канел Симона, която била негова служителка на вечери. Момичето споделило това на стрелеца, а във фаталната нощ му отказала да излезе с него, за да вечеря с хазартния бос. Бизнесменът пристигнал точно докато разговаряли по телефона пред хотела, за да вземе Симона. Когато Михаил я видял, изгубил тотално контрол.

В краткото време на връзката им, Михаил споделил на брат си, че трябва да намери спешно пари, за да помогне на Симона, която искала да си сложи силикон в бюста. Той разказвал, че бил лудо влюбен в младото момиче, и я наричал „най-красивата жена“, която някога е виждал.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име