Intrigi.bg Актуално 235 кг става Ваня заради стрес и COVID-19

235 кг става Ваня заради стрес и COVID-19

149
0

Една от най-тежките българки стопи 100 кг само за три месеца с ядене, без операции и диети. 235-килограмовата Ваня успява да отслабне и да се върне към активен живот.

„Бях в затвор, сега съм свободна“, казва Ваня Георгиева от Бургас. Когато на 18-годишна възраст високото 170 см и тежащо 70 кг момиче сключва брак, надали си е представяло, че ще стане една от най-тежките българки. Заради стреса в семейния живот теглото й става 190 кг, а след боледуване от COVID-19 стига страшните 235 кг.

„Прилагах всички възможни диети, лекарства, чайове. Без ефект“, разказва Ваня. Спасението за нея идва, след като открива заслужилия треньор по борба Иван Гарабитов, който разработва своя методика за здравословно отслабване.

„Искам да вдъхна надежда на хората с наднормено тегло, че избавление има и то е създадено от Гарабитов! Да бъда пример за тях, както беше за мен Димчо Тодоров от Първомай. Добре, че той разказа в медиите как е намалил повече от наполовина теглото си с методиката на Гарабитов – от 276 на 120 кг. Историята му, а и качените в нета тв участия на Гарабитов със създадените от него рекордьори в здравословното отслабване ме насочиха към центъра на лечителя в Пловдив“, споделя 40-годишната жена.

235-килограмовата Ваня преди лечението
235-килограмовата Ваня преди лечението
235-килограмовата Ваня преди лечението
235-килограмовата Ваня преди лечението

„Не можех да спя, а Гарабитов само след два сеанса вибротерапия и матрично-ритъмна терапия възстанови добрия ми сън. Бях с инсулинова резистентност, пиех по 15 хапчета на ден, сред които и 3 фурантрила, за да не задържам вода. Сега пия само 2 сиропа“, посочва бургазлийката ефекта от методиката.

В момента от 235 Ваня вече е 135 кг, със 100 кг по-слаба за три месеца – без операции, без диети, храни се редовно. Пълна е с енергия, качва по 5 пъти на ден стълбите до 5-ия етаж, където живее. И тъй като се занимава с търговия на врати и щори, отваря магазин в Пловдив, за да може редовно да ползва процедурите и да постигне мечтата си – тегло от 70 кг. Като на сватбата си.

135-килограмовата Ваня след лечението при Иван Гарабитов
135-килограмовата Ваня след лечението при Иван Гарабитов


„Всеки момент е златна възможност за себенадминаване, никога не се предавай“, съветва нейният освободител от затвора на наднорменото тегло Гарабитов. Методиката на лечителя въздейства на клетъчно ниво – чрез масаж с немски уред за матрично-ритъмна терапия се „прибира“ и стяга кожата, а двете напитки, които пие Ваня, разграждат мастните плаки, изхвърлят токсините от организма и „подмладяват“ клетките.


Всичко това се случва без йо-йо ефект и увисване на кожата. Какъвто е случаят и с Димчо от Първомай, за когото „България Днес“ вече ви разказа.


Мъжът отслабва с рекордните 156 кг с редовно хранене, след като пловдивска лекарка му дава два дни живот. От 276 кг 57-годишният Димчо се смъква до 120. Качването на килограми се отключва от стрес и първомаецът става един от най-тежките българи.


Димчо Тодоров е истински световен феномен и рекордьор – за 6 години сваля 156 кг без операции, без лекарства, без диети, като се храни редовно.


„Похапвам салати, ориз, картофи, супи, сирене, кашкавал, плодове и зеленчуци – споделя диетата си първомаецът. – Движа се с лекота, не нося такава огромна тежест като преди, непрекъснато правя разходки, но нямам километраж за изминатото разстояние“, шегува се 55-годишният мъж.

Димчо преди и след лечението
Димчо преди и след лечението

Димчо е и диабетик. Методиката на неговия спасител му помага да смъкне и кръвната захар.

Втори живот живее и легендарният Иво Папазов-Ибряма.

„Три години бях почти обездвижен. Ходех само когато бях поддържан от синовете си. Разстоянието, което изминавах по този начин, е от вкъщи до колата, оттам до сцената, за да свиря седнал, и обратно вкъщи. Сега съм като момче, вървя си, радвам се на себе си, че ходя сам“, сподели щастливият музикант.

Час и половина масаж на болните кръст и прасци вдигат от леглото Ибряма. Прави му го дългогодишният треньор по борба и природен лечител Гарабитов, който връща живота и на Димчо.

„И чудото стана – веднага след терапията се изправих, слязох по стълбите да го изпратя и след това се качих обратно до 3-ия етаж. Самичък! Без помощта на двамата ми синове, които задължително ме поддържат при ходене“, не крие щастието си Иво Папазов.

Ибряма също е доволен
Ибряма също е доволен

След това музикантът пие специални сиропи и нормализира кръвното. „А по-късно свирих 2 часа и половина прав на сцената на международен джаз фестивал в Германия“, споделя още „кралят на кларинета“, който след всички процедури смъква 12 килограма.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име