Intrigi.bg Крими 20-годишна шофьорка блъсна дете на пешеходна пътека във Варна

20-годишна шофьорка блъсна дете на пешеходна пътека във Варна

216
0

20-годишна шофьорка е блъснала дете и е избягала от местопроизшествието във Варна. Инцидентът е станал на 16 декември миналата година, а сега в съда беше внесен обвинителния акт за него. Детето е на 11 години и е пресичало булевард „Сливница“ на зелен светофар.

В същото време подсъдимата е предприела десен завой, като не е пропуснала малчугана, който е бил със своята тротинетка. Колата на водачката го е ударила, като от сблъсъка то се е облегнало на предния капак, а тротинетката му се е озовала под автомобила.

Вместо да излезе и да види какво е станало, и да окаже помощ на пострадалото дете, шофьорката започнала да ръкомаха да се дръпне от пътя и продължила, като подала рязко газ. Пътният инцидент обаче е бил забелязан от очевидец, който е запомнил и номерата на лекия автомобил. Той дори е тръгнал след него. Така е започнало разследването срещу Диана И.

Пострадалото дете пък се е обадило на своите родители и е било откарано в болница. Там се е оказало, че то има контузия на ръката и травма на коляното, което се води средна телесна повреда.

В хода на цялото досъдебно производство Диана И. се е възползвала от правото си да не дава обяснения. Така доказателствата по случая са били събрани от свидетелски показания, фотоалбум, писмени документи и експертизи, предаде „DarikNews“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име