Intrigi.bg Булевард 20 бона струва бебето на Николета Лозанова (Ексклузивни подробности)

20 бона струва бебето на Николета Лозанова (Ексклузивни подробности)

118
0

20 000 лева струва бебето на Николета Лозанова. Точно толкова е поискала моделката на известно списание, пожелало първо да снима новороденото й отроче, научи ексклузивно Intrigi.bg.

Очаква се първородното дете на вратаря Ники Михайлов да се роди през февруари и светските медии вече се надпреварват коя първа да получи права за ексклузивни снимки на звездното бебе.

Тарифата от 20 бона, която Николета е поискала обаче, се е сторила твърде висока за светските издания и към момента никоя медия не се навива да плати сумата.

Докато текат преговорите, Лозанова продължава да снима реклами с бременното си коремче, за които също прибира стабилни хонорари.

Според запознати, откакто половинката на Михайлов е разкрила за бременността, е вдигнала двойно рекламната си тарифа. Николета и преди това бе един от най-влиятелните инфлуенсъри в Инстаграм, а откакто изду корема, вече единици могат да си я позволят.

Наскоро тя засне кратко рекламно видео за известна козметична марка, в което показва бременното си коремче само за стотни от секундата. Тези стотни обаче са стрували стотици на компанията, без дори рекламираният продукт да е специализиран за бременни.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име