Intrigi.bg Крими 19-годишен с кола на тате за 200 бона спретна зверско меле в...

19-годишен с кола на тате за 200 бона спретна зверско меле в София

216
0

Страшна катастрофа е станала вчера вечерта в София. Ето и разказа на потърпевшия Сергей Билиарски:

„По-рано тази вечер се сблъсках в пряк и преносен смисъл със „светлото“ бъдеще на гордата ни нация.

19-годишният водач на заслужен с пот на челото Nissan GTR за 200к лв. ме видя от далеч как правя ляв завой по бул. Черни връх.

Беше обаче зает в гонката със спортен McLaren, не искаше да я загуби и раздаде цялата газ. В стотните преди удара видях как колата му се усуква наляво и надясно от ускорението (това са стотици конски сили) и влиза в насрещното към мен. Спирачен път 0.

Да са живи и здрави шведите, че са направили Волвото толкова сигурна кола, не знам дали щях да пиша каквото и да е в момента, ако не беше здравият Вихър (така сме го кръстили).

Добре съм, благодаря предварително за загрижеността. Не е това целта да ви споделям тази случка.

Пиша, защото се разочаровах от това младо и неопитно в житейските ситуации момче и приятелите му. Тръгна да ме заплашва, а дори това не му се получи.

Събраха се 10-15 тийнейджъри с още няколко спортни коли за шестцифрени суми. Няколко по-отракани започнаха да псуват хората по улиците, които снимаха поредното произшествие на този опасен булевард. Налитаха на саморазправа.

За 15тина минути четирима съкварталци излязоха да кажат, как всяка вечер виждат и чуват този и подобни нему състезатели под балконите си. Даже уж познаха редовния участник в гонките.

Тийн групичката се смееше, подритваха бронята на GTRа. Нищо, тати ще му купи друг (този беше регистриран на баща му).

Чувството за безнаказаност у тези деца ме разочарова. И надменността. Сякаш са нещо повече от нас, простосмъртните.

Поука? Научете децата си, че има закони, правила, и че ако не се спазват – могат да пострадат, те или околните. И че не са безсмъртни.

Следващия път двигателя на GTRa ще се вреже в тялото на 19-годишния състезател и ще стане трагедия. Или в друг като мен.

И пазете себе си и близките, за никъде не бързаме, животът е хубав.“

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име