Intrigi.bg Мистерии 11.11- какво ни очаква в деня на съдбата

11.11- какво ни очаква в деня на съдбата

935
0

Без значение дали вярвате в съдбата, хороскопите или пък астрологията, трябва да признаете, че има необясними сили, които движат Вселената.

“Числото 11 се счита за главно и интуитивно число”, а датата 11.11. предоставя възможност на човек да отключи пътеките към Съдбата си, каза американската нумероложка Мелани Беклер. Според нея тази година съвпадението 11:11 е много по-мощно, заради енергията на пълнолунието в Телец, което ще се случи на 12-ти.

Датата 11.11. като нумерология е 22, но това още нищо не означава, просто се събират първите царски числа, които правят второто царско число, обясни Ели Маринова.

Специалистите обясняват, че в нумерологията числото 11 се счита за “главно” и интуитивното число. То носи силни кодове на просветление. В нумерологията на маите числото 11 носи кодовете на освобождение, за преодоляване на старите навици и изчистване на негативизма. Чрез него човек може да превъзмогне старата си същност, за да премине в новото си творение.

11:11 дава достъп до изцелението, светлината и честотата на висшите сфери на духа. То дава възможност на човек да отключи пътеките към Съдбата си.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име