Intrigi.bg Куриози 10 от най-необичайните хотели на планетата

10 от най-необичайните хотели на планетата

1193
0

Хижа в тропическа гора, иглу с гледка към северното сияние, плаващ дворец и още 7 места, на които можете да си спретнете романтична почивка или да организирате своя празник.

Далеч от шума, суетата, медитирайки сред природата.

Hotel Kakslauttanen
Не можете да се любувате повече от 5 минути на една от най-прочутите забележителности на Финландия – северното сияние. Просто е много студено!

В хотел Kakslauttanen обаче можете да съзерцавате красотата на природата, без да ставате от леглото. Нощ в топло и уютно иглу със стъклен покрив ще ви струва 500-600 евро. Спомените обаче ще са до живот.

Matices Hotel de Barricas
Обичате текила? В такъв случай мексиканският Matices Hotel de Barricas за вас ще е истински рай. Този хотел се намира в поле с агаве. Наблизо има завод за алкохол.

Апартаментите са проектирани така, че наподобяват бъчви с алкохолната напитка. Хотелът е популярен и с бара си – La Taberna del Cofrade, намиращ се в подземна пещера.

Muraka
Двуетажен хотел-аквариум. Намира се на малдивския остров Рангали. Мечта за влюбените в океана.

Апартаментите са под вода. През стъклени стени можете да наблюдавате морския живот.

Treehouse Lodge Resort
Това място е за почитатели на екзотиката. Хотелът е разположен в тропическа гора в горната част на река Амазонка. До него се стига с лодка.

След това се качвате на дърво. Вместо разкошен апартамент, получавате дървена къщичка със сламен покрив.

The Magic Mountain Lodge
Архитектите на чилийския хотел са вдъхновени от местна легенда за вълшебна планина. Според поверието тя изпълнява желанията на всеки, който я покори.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име