Intrigi.bg Актуално Щура далавера в „Пирогов” – 150 000 лв. на месец потъват за...

Щура далавера в „Пирогов” – 150 000 лв. на месец потъват за храна, която никой не яде, с бълвочите угояват прасета в Балкана

2805
0

Щура далавера се върти в Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина „Н.И. Пирогов”, научи Narod.bg от недоволни пациенти.

Храната, която болничното заведение доставя всеки ден за между 1200 и 1300 пациенти, е пълен боклук и поради обидно ниското й качество никой не посяга да я яде.

Нагла далавера в „Пирогов” – 150 000 лв. на месец потъват за храна ...

„Носят ни чиста помия, често дори развалена, сготвена сякаш от човек, хванал черпака за пръв път”, оплака се пациентът, който пуснал жалба и до ръководството на „Пирогов”. „Всеки ден някой недоволен пуска жалба срещу безобразието – уж ни дават храна, но стоим гладни и чакаме роднините да ни донесат, защото това тук не става и за прасетата”, не крие източникът ни.

Затова и все иден бусът с храната, който сутринта е разтоварил миризливия си товар в болницата, вечер идва и прибира обратно почти цялото количество, което заминава директно за свинеферма в Тетевенския Балкана.

Така излиза, че срещу 150 000 лева на месец от бюджета на „Пирогов” се угояват прасета на човека, спечелил обществената поръчка за доставка на храна в спешния институт.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име