Intrigi.bg интриги Ще става ли баща Кубрат Пулев?

Ще става ли баща Кубрат Пулев?

458
0

Новата любима на Кубрат Пулев – 22-годишната бивша гимнастичка Стелиана Янкова, е една от най-коментираните дами у нас през последните няколко дни.

Стелиана все още не е проговорила открито за отношенията си с Кобрата, но според публикации в пресата двамата са заедно от цели две години. Първоначално двойката пазела връзката си в тайна, но после решили да я оповестят пред най-близките си – убедени, че чувствата им са сериозни.

Кубрат открито признал на дългогодишната си половинка – фолкпевицата Андреа, че е влюбен в друга още през есента на миналата година, пишат родни медии. Двамата обаче се разбрали да мълчат по въпроса. Каква е точната причина за решението им, не се знае.

Запознати с новия живот на Кубрат споделят, че той е лудо влюбен в доста по-младата от него красавица, родена в Попово, а разликата във възрастта им от 16 години не го притеснявала изобщо. В actualno.com дори пишат, че има вероятност новата изгора на боксьора да очаква дете от него. Информацията обаче не е официално потвърдена от никого от обкръжението на двойката.

Явно родният шампион не залага на определен тип жени, защото Стелиана, чисто визуално, няма абсолютно нищо общо с Андреа. Тя е брюнетка и с тъмни очи, като залага предимно на естествена визия без тежък грим. А вие какво мислите – коя от двете дами подхожда повече на боксьора?  

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име