Intrigi.bg Свят Ще направим Америка велика

Ще направим Америка велика

70
0

Това е най-голямата вечер досега в президентската кампания и бившия президент Доналд Тръмп излиза победител от страната на републиканците, предаде в свой репортаж за „супервторник“ Voice of America.

Ще направим Америка отново велика, по-голяма от всякога. Благодаря ви много. Голяма нощ беше.

Бившият президент спечели всички щати с изключение на един във вторник, като води съперничката си Ники Хейли от стотици делегати. Бившият посланик на ООН спечели Върмонт във вторник и Вашингтон, окръг Колумбия през уикенда.

Правя това, заради моите деца, вашите деца и вашите внуци.

От страна на Демократическата партия президентът Джо Байдън беше категоричен победител в „супервторник„, с изключение на загубата на Американска Самоа. Президентът публикува изявление, питайки американците, „Ще продължим ли напред, или ще позволим на Доналд Тръмп да ни дърпа назад?“ Хейли се надяваше, че повече избиратели, дори демократи, биха я избрали като глас против Тръмп. Но се оказа трудно да се съберат достатъчно гласоподаватели, които да приемат тази стратегия.

Основната ми грижа на тези избори е запазването на Америка такава, каквато я познавам, което означава лидерство, различно от това на Доналд Тръмп. Така че дали това би означавало да се подкрепи президента Джо Байдън, или да се даде глас за по-умерен републиканец, с всяко от тези действия би се постигнала тази цел.

Рег Мичъл не е съгласен.

Доналд Тръмп? Още четири години, ако можем да го направим. Първите четири минаха добре, според мен.

По-младите избиратели са отблъснати от напредналата възраст на бившия и настоящия президент, предава VOA.

Гласуващата за първи път Дона Мендес избра демократката Мариан Уилямсън.

Мисля, че Байдън остарява твърде много, за да управлява държава още четири години. И би било хубаво да има разнообразие в офиса, особено първата жена президент.

Наричат го „супервторник“ с причина. И този наистина е голям.

С победата в „супервторник“ бившият президент Доналд Тръмп може да получи достатъчно делегати, за да заключи номинацията на републиканците още следващия вторник, когато гласуват още четири щата, според VOA.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име