Intrigi.bg Куриози Щастливец от Смолян спечели 8,5 млн. лв. от тотото

Щастливец от Смолян спечели 8,5 млн. лв. от тотото

63
0

Щастливец, пуснал фиш за тотото в 29-ия тираж на Спортния тотализатор, спечели миналия четвъртък вечер 8,5 млн. лв. Фишът е пуснат в Смолян, в играта 6/49, и е чрез абонамент.Печелившите числа са 40, 9, 23, 39, 48 и 7.
8 465 504 лв. е точната печалба. Милионерът е 127-ият в България.

Новината, че в Смолян е пуснат тотофишът, който удари последния джакпот, не дава мира не само на местните, но и на хората от цяла България. Кой е късметлията, се питат всички. Той още не се е показал публично! Георги Янев пуска тото от много години, печелил е неведнъж. „Да е жив и здрав късметлията, да ги харчи, защото и аз имам, но нямам време за харчене. Вземал съм доста, вземал съм 372 000 лв. Като приключи вече деноминацията, тогава ги получих“, разказва Георги.

Редовните посетители на кафенето срещу тотопункта следят изкъсо кой влиза вътре и вече имат предположения кой е печелившият. Надяват се да почерпи. „Понякога си мисля, че съм продавач на надежда“, казва Стела Бичокова. От седем години работи в тотопункта в квартал „Устово“. Тя не знае точно кога е пуснат печелившият билет.
„Снощи разбрах, че е паднал в Смолян, не очаквах, че е в нашия пункт. Ето че стават чудеса, особено на големи празници“.

По правилата на Българския спортен тотализатор фишът трябва да бъде представен в централата в София, след което ще бъде изплатена сумата поетапно в рамките на 7 години, като първоначално се дават 250 000 лв.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име