Intrigi.bg Актуално Шофьорът на Данаил Кирилов ядоса съседите му, паркирал на тротоара

Шофьорът на Данаил Кирилов ядоса съседите му, паркирал на тротоара

257
0

Пореден скандал около НСО. Този път причината за това стана шофьора на Данаил Кирилов, който паркирал на тротоара близо до дома на правосъдния министър.

Това ядоса съсед на Кирилов, който публикува гневен пост в социалната мрежа Facebook.

„Всеки ден по няколко пъти този индивид /шофьора на министъра на правосъдието Данаил Кирилов/ преседява понякога почти по час паркирал на тротоара докато го чака пред входа на блока, където живее“, пише мъжът.
НСО реагира бързо и от пресцентъра на службата обясниха, че шофьорът ще бъде наказан.

Самият министър пък се извини публично и обяви, че повече кола на НСО няма да паркира в квартала, в който живее.

„По повод информация, споделена от граждани в социалните мрежи за автомобил на НСО, заснет при престой на тротоар в столичен квартал малко преди 10.00 часа на 13 февруари, Националната служба за охрана (НСО) поднася искрени извинения на живущите в района за евентуално причинени неудобства. НСО уверява, че подобно поведение няма да бъде толерирано от ръководството на Службата и на водача ще бъде отправена строга забележка“, съобщиха от пресцентъра на  НСО.

Данаил Кирилов от Facebook призова: „Моля да приемете извиненията ми по този случай!“.

„Поемам отговорността изцяло, без да оспорвам твърденията в коментара, които са необективни, неистински и пресилено преднамерени. Досега съм ползвал служебен автомобил изключително ограничено, но сега заявявам, че такъв автомобил повече няма да влиза, спира, престоява в квартала, в който живея“, обеща той.

„Мнозина от Вас редовно ме срещат по софийските улици, значи, ще ме виждате още по-често. Специално поднасям извинения на моите съседи, ако по някакъв начин са изпитали притеснение, но Ви уверявам, че съм се убедил във внимателността и съобразителността на екипа от НСО да се стремят да съобразяват обстоятелствата добросъвестно. Извинения! Съжалявам“, гласи още съобщението на Данаил Кирилов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име