Intrigi.bg Крими Шокиращ обрат с изнасиления български студент в Русия

Шокиращ обрат с изнасиления български студент в Русия

721
0

Cлучаят с изнасиления в руския град Санкт Петербург български студент получи неочакван обрат. 21-годишната жертва, студент в едно от висшите медицински учреждения, се е обърнал към полицията с молба по случая му да не се завежда дело.

Оказало се, че между него и приятелката му се е получило малко недоразумение. По телефона той разказал на гаджето си за инцидента, който станал на 16 октомври. Българинът ѝ споделил, че две неизвестни лица са упражнили насилие спрямо него.

Уплашеното момиче обаче приело думите му в прав текст и съобщило в полицията, че младежът е бил изнасилен от двама души в изоставена сграда. По-късно обаче тази информация не получила потвърждение. При първоначалната проверка станало ясно, че 21-годишният българин наистина е станал жертва на нападение напът за магазина на 16 октомври.

Неизвестни лица са го набили, повалили са го на земята, но не са го изнасилвали. На българския студент е направено медицинско изследване, при което не са открити характерните за изнасилване травми, предаде Блиц. При личен разговор със служителите на реда второкурсникът от България заявил, че гавра с него не е имало и няма никакви претенции към нападателите си. След това написал заявление, с което пожелал проверката по случая да бъде прекратена.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име