Intrigi.bg Куриози Шокиращо разкритие: Имали си и… стая за секс в „Автомагистрали”

Шокиращо разкритие: Имали си и… стая за секс в „Автомагистрали”

612
0

Шокиращо разкритие! Държавното дружество „Автомагистрали” ЕАД си е спретнало стая за следобеден секс – двойно легло, масажен душ и барче с напитки, пише bird.bg.

„Автомагистрали” ЕАД официално се е обзавело със стая за първа помощ в административната си сграда. Там обаче липсва задължителният шкаф с медикаменти и превързочни материали. Няма дори един бинт. За сметка на това стаята е оборудвана с всички атрибути на квартира за интимни срещи – двоен креват, санитарен възел с душ с воден масаж и инсталация за подмиване към тоалетната чиния, шкаф с напитки и дори кутия шоколадови бонбони.

Стаята за първа помощ се намира точно срещу кабинета на зам.-директора Котев на седмия етаж. Няма никаква логика тя да е точно там, защото ако някой пострада и се нуждае от първа помощ той трябва да бъде качван чак на седмия етаж, а после евентуално спускан до линейката.

Ключът от стаята се държи от домакина в ЦА на “Автомагистрали” ЕАД и се предоставя за ползване при необходимост, пише в заповед на директора номер 3-447 от 25 септември 2020 г.

За да се изясни кой е ползвал стаята новото ръководство на “Автомагистрали” ЕАД е поискало видеоматериали от охранителните камери в коридора, твърдят наши източници, но до момента те не са предоставени.

“Автомагистрали” е в епицентъра на огромен скандал с раздаване на държавни средства за строежи на пътища на тъмно и авансово на близки до предишната власт фирми. На фона на тези стотици милиони обзавеждането на “стаята за първа сексуална помощ” е скромно, но необходимостта от нея е твърде спорна.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име