Intrigi.bg Булевард Шеф Силвена Роу сензационно: Искам да практикувам креватни ласки и на 90!...

Шеф Силвена Роу сензационно: Искам да практикувам креватни ласки и на 90! Вижте как готвачката поддържа топ форма

728
0

Ексцентричната топ готвачка Силвена Роу може да не е в първа младост по ЕГН, но притежава много по-борбен дух от повечето 20-годиши.

Журито в „Мастършеф“ макар отдавна да е отпразнувала половин век, възнамерява да си остане все така млада и жизнена. Силвена се храни само със суперхрани, благодарение на които поддържа перфектно здраве и безупречен външен вид. Но за Роу е важно не само да изглежда чудесно, но и да бъде сексуално активна до края на живота си, пише „Галерия“.

Искам да изглеждам и да имам енергията на млада жена. Искам на 90 да се чувствам като на 60. Да си имам и секс, и хубава, стегната кожа. Не искам да влизам в менопауза. Искам да си я забавя възможно най-дълго. Не искам да губя желанието си за секс и секса“, откровеничи Силвена.

Поне засега желанията на топ кулинарката се осъществяват благодарение на чията, лененото семе и останалите суперхрани, които консумира. Чрез тях тя успява да понижи холестерола си, който при нея бил в завишени количества. След 16 месеца специална диета Роу успяла да ги смъкне дори под нормата.

Със специалните хранителни продукти кожата й станала мека като коприна, а яйчниците й са в перфектно състояние. Силвена успяла да научи и мъжа си – англичанина Малкълм, да се храни по нейния начин и той забравил за високото кръвно. Майка й пък, която е на 80, изглежда с поне 20 години по-млада.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име