Intrigi.bg Крими Шефът на стриптийз клуба в Пловдив предлагал ученичката за 200 лв. на...

Шефът на стриптийз клуба в Пловдив предлагал ученичката за 200 лв. на час

217
0

От прокуратурата под тепетата потвърдиха, че към момента е привлечен като обвиняем 32-годишен мъж, който e основен заподозрян за сводничество.  Според данните от разследването, девойката се е пласирала на платежоспособни господа, жадни за свежа плът.

Към момента съпричастни с престъплението са ученичката, сводникът й и още една жена, които са извършвали развратни действия в стриптийз бар. Събират се доказателства за останалите участници в схемата с плътски удоволствия.  На 19 март 2023 г., в ранните часове, в оборотния стриптийз клуб „Бътерфлай“ в центъра на Пловдив, е била проведена специализирана полицейска операция под надзора на Пловдивската районна прокуратура.

На място е бил установен и задържан 32-годишният мъж, стопанисвал заведението, както и още няколко лица, в това число и танцьорки. Последните, след като са били разпитани, са освободени, съобщиха от прокуратурата.  Установено е, че обвиняемият бил предложил на две жени, танцьорки в клуба, да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението през различни периоди от време. Едната от тях била ученичка в 12 клас, посочват от държавното обвинение.

Развратните действия са били извършвани в специално пригодени за целта помещения – кабинки в заведението. По досъдебното производство са извършено множество действия по разследването – разпити на свидетели, с което е документирана дейността на мъжа, извършени са претърсвания и изземвания в Пловдив и София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и др.

Към момента 32-годишният мъж е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Действията по разследването продължават.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име