Intrigi.bg Куриози Шведска депутатка: Бащите имат право да правят сekс с дъщерите си, с...

Шведска депутатка: Бащите имат право да правят сekс с дъщерите си, с „възпитателна“ цел…

8067
0

Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания.Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря.”Така шведският политик Елизабет Грьон обясни неотдавна борбата за нейната кауза.

Резултат с изображение за „Шведска депутатка: Бащите имат право да правят сekс с дъщерите си, с "възпитателна" цел...“

Кръвосмешението – ще стане ли новата джендър-норма?

Григор Симов:

Получих този текст.Ако е вярно, Европа вместо Обединена, ще бъде ОБЕЗОБРАЗЕНА …„Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания. Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря.” Така шведският политик Елизабет Грьон обясни неотдавна борбата за нейната кауза. Тя самата е лесбийка. Евродепутатите се заеха да осигурят толерантност и законова свобода и на любителите на кръвосмешението в рамките на Европа и съюза.

Борбата за въвеждане на новите европейски „ценности“ бележи успех след успех. След въвеждането на еднополовия брак и разрешаването на еднополови двойки да осиновяват деца, въвеждането на т.нар. „трети пол“, с който интерсексуални и травестите могат да се самоопределят идва ред да се осигури „толерантност“ и за инцестите.

Инцестни се наричат интимните отношения между членовете на едно и също семейство, например, между родители и деца, между братя и сестри и пр. Среща се и определение за инцест, като „кръвнородствено кръвосмешение” (инцест от първи род). Терминът произхожда от латинската дума incestum и означава „нечист”. Под инцест в тесен смисъл на думата се разбира като сексуален акт, а в по-широк – грубо отклонение в сексуалното поведение на членове от едно и също семейство.

В Дания, Швеция и Унгария кампанията е най-яростна. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като „европейска джендър-норма“. Въвежда се понятието „инцестофобия“, а всички „инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път.

Документ 1, 2010 година, ШВЕЦИЯДепутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:

www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/

Документ 2, 2012 година, ДАНИЯДатският политик Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за „джендърна норма“; според нея сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри трябва да бъдат узаконени:

www.friatider.se/danska-socialister-vill-legalisera-syskonsex

Документ 3, 2013 година, ШВЕЙЦАРИЯПарламентът обсъжда легализиранато на кръвосмешението в Швейцария

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име