Intrigi.bg Куриози Шампионът по културизъм от „Фермата“ стана жена

Шампионът по културизъм от „Фермата“ стана жена

378
0

Балканският шампион по културизъм Тихомир Рангелов, взел участие във „Фермата“, излъчен през 2019 г., смени пола си. Той накара всички да говорят за него, признавайки в ефир, че е хомосексуалист и има дългогодишна връзка с влогъра Красимир Николов – Стамбини, с когото живеят на семейни начала.

Неотдавна Тихомир лично обяви, че е транс, показвайки преобразяването си в социалните мрежи, където заличи името, дадено му по рождение, заменяйки го с Мелиса Рангелова.

От известно време насам той качва в акаунтите си снимки, проследяващи прехода му от единия пол към другия, на които е напълно неузнаваем. На изображенията ясно се вижда, че той е свалил значителна част от теглото си, а освен това е пуснал по-дълга коса, която е изрусил, и си е поставил два пиърсинга – над дясната вежда и до лявото око.

Живот :: ПОД ДЪГАТА: Културист от „Фермата“ стана жена (СНИМКИ) ::  Monitor.bg

„До момента без никакви хирургични намеси и интервенции. Още съм в самото начало, тепърва предстоят големите промени. Много ми помогнаха 3-те метода за детоксикация, алкализация, пречистване и подмладяване на организма и кожата. Истината е, че много дълги години отлагах това… и сега следвам сърцето си истински. Осъзнавам, че съм тръгнала по-доста труден и дълъг път. Определено имам нужда от това сега“, написа той, говорейки за себе си в женски род, към колаж от две свои снимки, показващи го преди и сега, пише Dir.

В една от публикациите си риалити звездата разкри, че е свалил цели 30 килограма, но така се чувства по-щастлив от всякога. За да онагледи думите си, приканвайки потребителите на виртуалното пространство да открият разликите, той сподели втори колаж, като на една от фотографиите в него дори позира по бельо – слипове и сутиен.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име