Intrigi.bg Политика Чехли с пробит пръст, пластмасова пушка… Чешитът, който се закани на Борисов

Чехли с пробит пръст, пластмасова пушка… Чешитът, който се закани на Борисов

684
0

47 -годишният фотограф Теодор Николов от Варна със сигурност ще изживее своите няколко дни слава. Той стана хит в социалните мрежи, но по всяка вероятност ще попадне и под взора на полицията.

Той отправи заплахи към премиера Бойко Борисов под снимка, на която позира с… пластмасова пушка. Към нея добавил бруталния текст: „Бойко, тебе ще те отстрелям безплатно! Мамка ти мръсна, продажна! Българоубиец!“.

Постът му предизвика стотици коментари, повечето обаче не го приемаха насериозно. Народният фолклор се насочи към чехлите, които е обул за снимката, които са скъсани на големия палец. Прическата и пластмасовата пушка също предизвикаха присмех.

Полицаи от Варна са беседвали с Теодор Николов, за да се уверят дали наистина има намерение да стреля по политици.

Проверката установила, че пушката е пластмасова, а варненският чешит обичал редовно да попържа политиците в своя профил.

Близките му пък го определят като напълно безобиден зевзек със странно чувство за хумор. Той работи като фотограф и оператор в местна агенция и често може да бъде видян да снима сватби. Женен е, има дете.

Теодор е познат сред почитателите на хеви метъла в морската столица, където често посещава концерти на групи от този стил.

Според bTV пък Теодор въобще не е викан в полицията, но той не се притеснявал да даде показания. Прословутият пост вече е изтрит от социалните мрежи.

Теодор Николов е онлайн радетел за движение на жълтите жилетки в България по примера на френските, разкрива фейсбук профилът му. Той следва телевизиите на БСП, Атака и НФСБ, но няма определени политически пристрастия. В коментар под поста с пушката го питат: „За Корнелия и Доган нищо не казваш?“, а той отговаря: „И за тях безплатно“.

Това не е първият път, при който премиерът е обект на заплахи в социалните мрежи.

През лятото на 2017 г. столичанин беше привикван на разпит в ГДБОП, приключил с издаване на предупредителен протокол, заради свой статус във Facebook срещу Бойко Борисов.

Постът на Васил Коцев гласеше: „Борисов, времето ти свършва, идва времето на народната любов с пушки и сопи“.

През 2016 г. пък анонимен плик със снимка на премиера Бойко Борисов, куршум и заплашителни послания бе получен в сградата на Министерския съвет.


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име