Intrigi.bg Мистерии Четири зодии с добри печалби

Четири зодии с добри печалби

799
0

Овен Днес може да бъдете по-смели в желанията ви. Потърсете си цел, която действително ще ви накара да се почувствате добре след покоряването й, а не просто дейност, в която да убиете време.

Телец Тази събота бъдете умерени във всичко. Много е важно да не преминавате никакви граници, дори да сте сигурни, че никой няма да разбере.

Близнаци Тази събота енергията ви ще се изчерпва с неочаквана скорост. Стремете се да я насочите към смислени неща. Това може да бъде и спортуване.

Рак Тази събота ви очаква ползотворно пътуване. Много вероятно е освен основната цел да допълнена с други екстри, които ще се появят в движение.

Лъв Тази събота не се предоверявайте на никого и на нищо, а най-малкото на разни обещания или слухове. Ако го направите съществува голям риск да бъдете въвлечени в неприятна интрига.

Дева Тази събота е добър ден за въвеждането на ред в дома ви. Може да реализирате и някой стар замисъл, свързан с пренареждане на мебелите.

Везни Това е ден, в който не е добре да залагате – в буквален и преносен смисъл. Бъдете реалисти и не си правете сметките без главните действащи лица.

Скорпион Тази събота внимавайте в желанията си и най-вече в това, как ги дефинирате. Възможно е да се получат недоразумения и да се сдобиете с нещо, което никога не сте си и помисляли да пожелавате.

Стрелец За да премине денят ви спокойно, както подобава на един почивен ден, се освободете от всичко, което ви притиска и верният път сам ще изникне пред вас. Вечерта изберете домашния уют.

Козирог Тази събота ще се стремите да защитавате всички и всичко. Все пак внимавайте, защото не всички се нуждаят от такава защита и може да обидите някой по-горд човек.

Водолей Тази събота прекарайте в усамотение – далеч от всичко, което би могло да ви изкушава. Вслушайте се в интуицията си, сега тя може да ви помогне много.

Риби Тази събота бъдете предпазливи по отношение на здравето си. Важно краката ви бъдат защитени с топли обувки. Не забравяйте шала и шапката и не пренебрегвайте топлите напитки.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име