Intrigi.bg Булевард Честит рожден ден Сара Джесика Паркър – една впечатляваща актриса на 55...

Честит рожден ден Сара Джесика Паркър – една впечатляваща актриса на 55 години!

685
0

Повече от десетилетие мина, откакто Сара Джесика Паркър радваше зрителите с култовия си образ на Кари Брадшоу в поредицата „Сексът и градът“. И макар че самата актриса признава, че не е искала да бъде част от ситком и дори е умолявала продуцентите да я махнат от екипа, именно Кари я превърна в световна звезда. 

Миналата година Сара Джесика Паркър отново се завръща на малкия екран с новия си сериал по Devorce. В него 54-годишната блондинка е в образа на разведена жена, която иска да даде ново начало на живота си. 

За щастие на Сара самата тя не се сблъсква с подобни трудности в реалния живот. Въпреки че преди години двамата със съпруга ѝ Матю Бродерик претърпяха криза на брака си, днес те са повече от щастливи заедно и се радват на трите си деца.

А ето и някои малко популярни неща за любимата на поколения жени Сара Джесика Паркър. 

1. Сара има още седем братя и сестри, от двата брака на майка си. „Спомням си, че бяхме много бедни. Подобно нещо нямаше как да се скрие, защото понякога дори нямахме ток вкъщи. Имаше случаи, в които не празнувахме нечии рожден ден, или дори Коледа“, разкри в свое интервю екранната Кари. Въпреки че днес има милиони долари в банковата си сметка, детството ѝ сериозно е повлияло на представата ѝ за парите и тя рядко прави необмислени харчове. „Постоянно си мисля – спестявай, спестявай, спестявай! От друга страна пък си казвам – работя толкова много през последните 25 години, защо да не си позволя още един чифт от обувките на Маноло Бланик?“

сара джесика паркър

2. Когато е на 14 г. получава главната роля в продукцията на Бродуей „Ани“. Именно това ѝ помага да се откъсне от дома и в крайна сметка да пробие като актриса. „Беше начин да се измъкна от хаоса у дома. В театъра всичко беше прекрасно и дисциплинирано. Освен това ми плащаха, а аз нямах никакви пари“, разказва в ТВ интервю Паркър. 

3. Въпреки че са минали повече от 10 години от края на „Сексът и градът“ Сара не крие, че продължават да я сравняват с екранната ѝ героиня Кари Брадшоу. Актрисата обаче е категорична, че двете нямат нищо общо. „Разбирам защо ни сравняват, все пак аз бях в дома им като Кари толкова дълго време. Но, макар че ѝ се възхищавам, аз не съм като нея“, споделя звездата. Една от основните разлики в характера им е свързан със секса. Сара е имала клауза в договора да няма голи сцени, да не използва секс играчки и да не употребява вулгарни изрази. „Кари целуна доста мъже в сериала, но това е най-крайното нещо, което бих могла да си позволя“, споделя блондинката. 

сара джесика паркър

4. Актрисата и съпругът ѝ имат три деца – сина им Джеймс Уилки и близначките Марион и Табита. Момчето им е кръстено на бащата на Матю Бродерик – Джеймс, и на любимия им новелист Уилки Колинс. Джеймс настоява да даде име на някоя от сестрите си и именно той решава едната от тях да се казва Марион. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име