Intrigi.bg Куриози Чернокожа „господарка” влачи бял мъж на каишка

Чернокожа „господарка” влачи бял мъж на каишка

530
0

Минувачите на гара в Централен Лондон останаха втрещени от сцена, разиграла се пред очите им посред бял ден. Наложило се дори да се намеси полицията в абсурдната случка, съобщава „Дейли Мейл“, цитиран от Блиц. Млада чернокожа жена, очевидно влязла в ролята на „строга господарка“ или т.нар. доминатрикс, развеждала на каишка бял мъж на средна възраст, който вървял след нея на четири крака. Той носил и табела „На пробация пред Мис Фокс“.

Шокиращата случка била заснета на гара „Ватерло“ в Централен Лондон. На място пристигнали полицаи, които поискали обяснение от жената. Кадрите бяха публикувани в социалните мрежи с коментар: „Чий баща е това?“.

Чернокожа „господарка” влачи бял мъж на каишка

Мъжът, разкарван на каишка, е с бяла коса и бяла брада. За врата му е закачена метална верига. Авторът на клипа коментира: „Това е само фетиш, каза тя, и затова и всички се радват толкова“. От транспортната полиция съобщават: „Информираха ни за това и ние отговорихме на сигнала. Но нямаше извършено нарушение на закона, следователно няма арести или издадени предупреждения.

Страницата в Туитър, промотираща услугите на Мис Фокс, публикува клипове със същия мъж, където цялата случка се описва като „Публична разходка на кучката“. „Обичам унижението. Учудени железопътни служители и граждани ме следваха все едно бях Кание”, коментира нахакано строгата господарка.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име