Intrigi.bg Политика Черепа потвърди това, което всички знаем

Черепа потвърди това, което всички знаем

604
0

Доволен съм как Черепа притиснат в ъгъла се разприказва и потвърди това, което всички знаем. Лошото е, че това е с цел да си изтъргува мълчание, за това не стигна докрай днес в интервюто.
Всички разбрахме, че Пеевски назначи Гешев. Доказателство? Гешев не видя нито веднъж името на машата на Доган в делото за източването на 4 милиарда лева от КТБ въпреки писмените доказателства за това.

Всички виждаме, че освен съдебната власт и медиите са на ДПС. Доказателство?

Спомнете си през последните седмици колко пъти беше споменат дарителят Пеевски в медиите – от Нова, през печатните бухалки, до онлайн изданията.

Абсурдността на положението е, че въпреки очевадните доказателства, че държавата е превзета от мутри, мнозинството гласуващи вярват, че когато по-симпатичната и народняшка е на власт, можем да живеем по-спокойно. Вероятно е нормален остатък от реалността на 90-те, през които еднинственият начин да получиш справедливост ако някои те ощети, е било да повикаш от другите мутри на твоя страна. Срещу огромен процент разбира се, но поне получаваш възмездие.

Не се живее по-добре така и се надявам повечето българи да го осъзнават вече. Нито Царят ни спаси, нито Охранителят ни избави от обръчите от пиявици на ДПС оглавявани от Доган и Пеевски.

Докато Борисов, Пеевски, Доган, Божков и Василев са част от българската държава, никога гражданите няма да сме защитени. Защото докато мутри са на власт, ще сме в позицията на подлоги, които разчитаме на силните на деня, а не свободни и достойни, които разчитаме на силата на закона и справедливостта.

Иво Божков

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име