Intrigi.bg Булевард Цитиридис изложи Николета Лозанова в ефир

Цитиридис изложи Николета Лозанова в ефир

303
0

Войната между Николета Лозанова и Николаос Цитиридис продължава с пълна сила. Вчера в шоуто по Би Ти Ви гостува сръбският певец Кеба, а гъркът го изненада с кадри от негов стар клип, в който се изявява Ни Ло, пише Хотнюз. Преди десетките интервенции по себе си тя изглежда абсолютно различна-с по-голям нос и обли бузи, руса тупирана коса и много тежък грим.

Годината е 2006, а дотогава Лозанова е известна само от едно доста провокативно видео на Устата и участието си в конкурса Мис Плеймейт, който тъкмо е спечелила. Днес тя не иска да се връща към миналото си на участничка в чалга клип, а в редките си коментари преди години уточнява, че се съгласила да участва, за да пробие зад граница. Кеба коментира в студиото на Би Ти Ви, че след като се е изявила при него, Ни Ло е успяла в живота, защото се е оженила. Явно на него му се изплъзва продължението, че след сватбата на Лозанова с Валери Божинов последва развод, а пък Цитиридис така и не разбра, че тя някога е била женена, затова не го поправи при вчерашното му гостуване.

Припомняме, че войната между брюнетката и водещия избухна преди година. Тогава при първото си гостуване при Додо, обявено седмица предварително, Николета и сегашния й мъж Ники Михайлов така и не се появиха в студиото, при това без обяснения. 

Гостуването се случи месеци по-късно, когато Цитиридис се изложи с непознаване живота на госта си и се учуди, че Ни Ло е била булка. Тогава плеймейтката избухна и директно го скастри да се подготвя по-добре с информацията за хората на диванчето му. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име