Intrigi.bg Политика Цецка Цачева се отказа от депутатското си място

Цецка Цачева се отказа от депутатското си място

401
0

Цецка Цачева, която подаде оставка като министър на правосъдието заради скандала ”Апартаментгейт”, се отказва и от депутатското си място.

При това положение Ралица Добрева, която трябваше да отстъпи на Цачева, ще остане народен представител. Още в неделя ЦИК е взела решението въз основа на заявление от ексминистър Цецка Цачева, че „не желае да бъде обявена за народен представител от листата на ГЕРБ от Плевенския избирателен район“.

Ралица Добрева влезе в Народното събрание, след като миналата година Ивайло Московски, бившият министър на транспорта, стана за кратко депутат, а после замина на работа в Черноморската банка. Сега тя остава депутат, защото Цецка Цачева няма да се върне в Народното събрание, припомня Сега.

Бившият правосъден министър подаде оставка преди две седмици, след като сайтът „Биволъ“ и Антикорупционният фонд разкриха, че тя, зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и депутата Вежди Рашидов са си купили апартаменти на занижени цени в столичния квартал „Изток“ от фирмата „Артекс инженеринг“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име