Intrigi.bg Булевард Цветелина Бориславова под един покрив със звезда на ЦСКА

Цветелина Бориславова под един покрив със звезда на ЦСКА

1066
0

Цветелина Бориславова била напът да се сроди с футболист №1 на годината – нападателя на ЦСКА Кирил Десподов. Талантливият национал влязъл в дома на бизнес дамата като неин кандидат-зет и вече бил част от семейството ѝ.

Десподов спечелил сърцето на по-малката от двете дъщери на Бориславова – Веселина. Въпреки че красивата блондинка била по-голяма от цесекаря, крехките му 22 години не били от значение и той вече мечтаел за сериозни крачки като сватба и деца. 30-годишната Веселина и Кирил са буквално неразделни, а любовта им се радва на одобрението на всички фенове на футболиста. Двамата прекарвали всеки свободен момент заедно, като рядко се задържали в София. Последно щастливите влюбени си подарили романтична спа ваканция, а малко по-рано били на гости на семейството на Десподов в родната му Кресна.

И неговите родители, и банкерката Бориславова дали благословията си на любовта им, а Киро просто изчаквал подходящия момент да падне на колене с пръстен в ръка пред милионерската щерка. Самата Веселина неведнъж е влизала в жълтите хроники на пресата и името ѝ се е свързвало само с богати и красиви ВИП ергени. За пръв път обаче тя чувствала, че е намерила подходящия човек за себе си и била готова да последва примера на по-голямата си сестра Ралица, която вече създаде семейство.

Каката на Веселина се омъжи на тайна сватба преди няколко години за гърка Крис Грипеос, с когото първо живяха в чужбина, а после свиха семейно гнездо в София. Ралица работи за известна в цял свят фондация, а мъжът ѝ е компютърен специалист. Веселина пък неотдавна стартира строителна фирма, в която е съдружничка. Откакто обаче се залюбила с футболиста, все по-рядко се отбивала в офиса си и оставила кариерата на заден план.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име