Intrigi.bg Политика Цветанов: Няма да кажа лоша дума за Борисов

Цветанов: Няма да кажа лоша дума за Борисов

329
0

Ще се съобразя с оценката на премиера Бойко Борисов и няма да я коментирам. Това заяви Цветан Цветанов пред bTV.

След като името му бе замесено в разразилия се скандал „Апартамент-гейт”, Цветанов първо напусна мястото си на депутат и председател на парламентарната група на ГЕРБ, а впоследствие подаде оставка и от всичките си ръководни постове в партията.

Днес той обясни, че пред него са стояли само два варианта. „Вариантите са само два – или работим както до сега, или аз си тръгвам”, подчерта той и обясни, че предложението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е било той да остане в партията, да работи както досега, но без никакви публични изяви. „Усещам, че е имало недоверие”, коментира той за отношенията си с премиера.

Във връзка с казаното от Бойко Борисов, че не желае вече Веселин Маринов да пее на проявите на ГЕРБ, Цветанов заяви: „Аз се гордея с Веско Маринов. Борисов е в правото си да говори каквото иска, но все пак и аз имам права. За тези 40 дни бях коректен, лоялен и не казах нито една дума. Няма да го направя и сега”, допълни още той.

Според Цветан Цветанов в такъв момент е добре човек да запази хладнокръвие и да остане спокоен.

На въпроса какво от казаното от премиера го е наранило, Цветанов бе категоричен: „Нищо! Това е неговата оценка. Няма да я коментирам”. Бившият втори човек в ГЕРБ отново подчерта, че оставката му е лично негово решение, за което е получил подкрепата на семейството си.

Бившият втори във ГЕРБ веднага след оставката си е получил предложение от лидер на една от по-малките политически партии да се присъедини към нея

Цветанов обаче отказал. „Засега ГЕРБ е партията, която е най-припознаваща се в моите виждания. Аз съм участвал в нейното създаване. Може би ролята ми не е била толкова важна, каквато бе оценката на премиера”, подчерта той.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име