Intrigi.bg Спорт Хубчев подал оставка заради Лечков, Костадинов и Венци Стефанов

Хубчев подал оставка заради Лечков, Костадинов и Венци Стефанов

970
0

Напускането на Петър Хубчев от националния отбор е факт. Сред мотивите за оставката си специалистът е добавил и поведението на част от ръководителите на БФС. Това са Йордан Лечков, Емил Костадинов и Венцеслав Стефанов, пише „24 часа“.

Още след равенството с Косово, Хубчев изрази публично недоволство от факта, че вицепрезидентът на БФС и отговорник за националните отбори непрекъснато критикува играчите.

„Няма да позволя на никого да напада футболистите. Това се отнася включително и за вицепрезидента на БФС Йордан Лечков. Той може да недоволства от мен, от екипа ми и ако утре каже, да си тръгваме. Отиваме при него и се разделяме. Но да говори такива неща по адрес на момчетата, не мога да го допусна“, каза тогава пред „Блиц“ Хубчев.

Сред причините за напускането си е добавил и членовете на Изпълнителния комитет на БФС Костадинов и Стефанов. Към мотивите на Хубчев е написано също, че по време на лагери на националния отбор на базата имало повече сватби, отколкото тренировки.

Хубчев зае позицията на селекционер на България в края на септември 2016 г. Той води националите в точно 20 мача – 8 победи, 5 равенства и 7 загуби. 9 от тях бяха световни квалификации, 6 от Лигата на нациите, 2 евроквалификации и 3 приятелски срещи. С Хубчев си тръгват и помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име