Intrigi.bg Политика Христо Проданов: БСП ще подкрепи Радев-Йотова за втори мандат

Христо Проданов: БСП ще подкрепи Радев-Йотова за втори мандат

242
0

Нашата оценка за Радев-Йотова е дадена – БСП ще подкрепи двойката за втори мандат. Има такова решение на Националния съвет. Това обяви в студиото на Би Ти Ви депутатът от БСП Христо Проданов. 

Хората, които протестираха вчера, не ми вдъхват никакво доверие…Не виждам в тях – в Жаблянов и Паргов – морални стожери на БСП и затова се гневя на тези техни постъпки, коментира червеният депутат. 

Паргов е първият човек, който трябва да подаде оставка, защото като лидер на Софийската организация на БСП на всеки следващи избори са все по-зле и по-зле, допълни той и уточни, че ако тези хора наистина искат промяна, разговорът трябва да се случва в партията. 

Преговорите с ИТН тема, която е била обсъдена на неделния пленум. 

Вчера Националният съвет даде мандат на преговорния екип  да настоява да се изпълнят приоритетите на БСП – бедност, здравеопазване, корупция. Ще се уточняват параметрите по различните теми по време на преговорите, каза още Проданов.

Необходимо е да има правителство, защото има важни теми и проблеми, които да се решават – План за възстановяване и развитие, например. Но то трябва да се състави на базата на политически приоритети, за да имаме посока. Кораб, който няма посока, не може да участва попътен вятър. Трябва да бъде създадена посока на развитието на България, за да получи тя попътен вятър, бе категоричен социалистът. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име