Intrigi.bg Политика Христо Иванов: Борисов, ти си провал. Докато не се разкарате, нищо няма...

Христо Иванов: Борисов, ти си провал. Докато не се разкарате, нищо няма да започне да тръгва като хората

417
0

Борисов, ти си провал. И проблемът не е това, че ти си провал за себе си и за своята партия. Проблемът е, че си провал за България. Проблемът е, че докато не се разкарате, нищо няма да започне да тръгва като хората в тази страна и затова ще ви разкараме.

Това заяви съпредседателят на „Демократична България“ и бивш правосъден министър Христо Иванов.

По думите му в момента управляващите действат без план и по обичайния за тях начин – “като част от пиар замазване, импровизации и имитации, вечният буфосинхронизъм на Борисов”. Иванов определи още като провал действията на управляващите по отношение на коронаризата през изминалите осем месеца, а действията им от последите дни – като закъснели.

“Големият проблем е, че това се прави сега. Смисълът на затварянето на страната през пролетта беше да подготвим системите и сега да имаме план. А не днес Борисов да обявява, че създавали ковид отделения, не днес той да обявява, че причисляваме личните лекари към хората на първа линия, не миналата седмица той да обявява, че започваме да даваме пари на лекари и медицински сестри. Всичко това трябваше да се е случило преди осем месеца”, заяви Иванов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име