Intrigi.bg Булевард Христиана от „Ергенът“ БРЕМЕННА! Таткото е автоджамбазин (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Христиана от „Ергенът“ БРЕМЕННА! Таткото е автоджамбазин (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

217
0

Последната изгонена от „Ергенът“ – Христиана Манова, чака бебе и е в доста напреднала бременност. Това намекна самата тя в предаването „Преди обед“, където по-наблюдателните зрители дори забелязаха коремче. Макар че скандалната психоложка се появи с широки черни дрехи, издайническите следи на бременността си личаха. В Инстаграм профила си пък Хриси пуска само снимки в лице или от кръста нагоре така, че да не се види наедрялото коремче.

Христиана призна, че си има сериозен приятел, който има бизнес с коли. Тя обаче предпочете да запази самоличността на автоджамбазина в тайна. В социалния си профил също не споделя общи снимки с бъдещия татко.

Блондинката не скри притесненията си от образа, който показа в „Ергенът“, но сподели, че в действителност не се държи по този начин. „Не злоупотребявам с алкохола в реалния живот. Държа се нормално в ежедневието си, не е това, което се вижда от подбраните моменти в предаването. Тогава напрежението оказа голямо влияние върху мен. Който не е бил в такова риалити, няма да може да ме разбере“, разкри Христиана.

Христиана в Инстаграм

Пред водещата Яна Донев тя с гордост заяви, че най-голямото й постижение е смъкването на над 60 кг от теглото й. Манова е тежала цели 128 кг, когато е решила да започне тежка и дълга битка с килограмите. Ето как е изглеждала преди:

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име