Intrigi.bg Мистерии Хороскоп

Хороскоп

257
0

Овен Тази събота удоволствията са ви гарантирани. Само трябва да позволите на другите да поведат хорото и да ви дарят с незабравими спомени.

Телец Тази събота не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Много вероятно е да получите повече, отколкото очаквате, ако нямате очаквания.

Близнаци Тази събота се пазете от грешки. Може да не прецените даден риск и да се отпуснете прекалено много. Бъдете внимателни.

Рак Тази събота потърсете забавлението на непривични места. Дори да не успеете да намерите това което търсите, ще направите първата крачка, което не е малко.

Лъв Днес не залагайте на случайността. Ако се стремите към нещо, трябва да положите усилия. Само така резултатът ще е гарантиран.

Дева Тази събота е добър ден за тренировка. Една разходка няма да е достатъчна. Ще е нужно да се поизпотите повече, ако искате реални резултати.

Везни Тази събота ще може да натрупате сериозно предимство пред хората, които се опитват да ви навредят. Премислете добре стратегията си и не бързайте.

Скорпион Тази събота вероятността да срещнете интересен човек е много голяма. Затова не оставайте у дома, а излезте на дълга разходка.

Стрелец Тази събота потърсете разнообразието навън с приятели. Кратко пътуване ще ви се отрази добре на светогледа. Опитайте се да бъдете нови.

Козирог Тази събота е време, в което да помислите за мечтите си. Планирайте осъществяването на следващите ви цели. Направете го с размах.

Водолей Тази събота не давайте оценка на близки хора. По-добре се опитайте да разберете на какво се дължи поведението им.

Риби Тази събота не прибързвайте с взимането на решения. Много вероятно е да промените мнението си по даден въпрос достатъчно бързо

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име