Intrigi.bg Мистерии Хороскоп

Хороскоп

296
0

Овен

Този четвъртък е важно да действате целенасочено. Възможно е да се потопите в работа, изискваща вникване в детайлите, но само така ще постигнете желания резултат. Направете всичко, за да бъдете организирани.

Телец

Очертава се конфликтен ден. Околните няма да могат да ви разберат лесно, а вие ще се дразните от това и ще ви е трудно да им обясните какво точно искате да кажете. Като капак – възможно е да си изкарате недоволството от напрежението у дома.

Близнаци

Този четвъртък ще сте особено изобретателни. Това ще ви помогне да се справите със служебен проблем. Решението му, най-вероятно ще се появи благодарение на интуицията ви.

Рак

Денят ще е изпълнен със събития. Ще се редуват приятни и не толкова приятни моменти. Внезапно появили се пречки, ще застрашат ваши партньорски отношения. Използвайте смело натрупания опит и бъдете дисциплинирани- звездите са на ваша страна.

Лъв

Този четвъртък сте в такава ситуация, че хората около вас не ви дават спокойствие. Не сте в изгодна позиция, така че помислете добре преди да реагирате. Звездите ви съветват да сте сдържани.

Дева

Този четвъртък ще върви особено на тези представители на зодията, които се занимават с научна дейност. Устремът ви няма да позволи да оставите работата си незавършена, което ще допринесе много за развитието ви.

Везни

Този четвъртък изострената ви интуиция и усет към хората и нещата ще ви помогнат да се справите успешно с проблем, свързан с дома или децата. Смело използвайте всеки метод или идея, които ви хрумнат.

Скорпион

Въображението ви през този ден ще е толкова богато ,че едва ще смогнете да споделите идеите си. Възможно е това да ви изнерви и да реагирате бурно в дадена ситуация. На всяка цена трябва да сдържите нервите си, в противен случай това може да навреди не само на репутацията, но и на здравето ви.

Стрелец

Паричен въпрос, вероятно, свързан с наследство може да предизвика конфликт между вас и ваши роднини. Проблемът ще изникне внезапно, но в крайна сметка ще се реши във ваша полза.

Козирог

Чувствата ви ще хармонират с реакциите на околните Този четвъртък. С лекота ще прокарвате убежденията и идеите си. Хрумванията ви ще идват по-скоро интуитивно, но ще се котират в службата.

Водолей

Този четвъртък ще се посветите на семейните отношения или на тези с партньори. Ако на дневен ред са проблеми, свързани с недвижимост – доверете се на себе си и действайте смело. Достатъчно сте отговорни и дисциплинирани.

Риби

Денят ви носи спокойствие. Това ще допринесе за изявата на творческите ви способности, където ще може да вложете въображението си. Всичко каквото започнете Този четвъртък ще има успех.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име