Intrigi.bg Мистерии Хороскоп за 31.03.2019.год

Хороскоп за 31.03.2019.год

736
0

Овен Тази неделя не подценявайте физическата активност, като начин да подобрите тонуса и настроението ви. Понякога сме напълно способни да създадем сами положителната нагласа към света.

Телец Тази неделя е чудесен ден за посрещане на гости. Освен, че ще бъде приятно и на двете страни, но и ще се роди идея, която ще може да развиете в бъдеще.

Близнаци Тази неделя ще се видите през погледа на другите. Това ще ви помогне да заздравите връзките си с околните и да възстановите доверието помежду ви.

Рак Днес не губете контрол над себе си. Мислете си за хубави неща, за да запазите доброто си настроение.

Лъв Днес преоткрийте света, опознавайки го от страните, непознати за вас. Опитайте се да се погледнете с чужди очи. Разплатете дълговете си.

Дева Това е ден, в който можете да направите успешни козметични процедури.Доверете се на специалиста, за да привлечете колкото се може повече погледи с красотата си.

Везни Тази неделя оценете реалността внимателно, защото това ще ви помогне да опознаете живота. Приемете всичко, случващо през този ден философски, тъй като това ще е тест на егоизма ви.

Скорпион Тази неделя хармонията ви не бива да бъде нарушавана по никакъв повод. Избягвайте работата с остри и режещи инструменти.

Стрелец Денят е неблагоприятен за всякакви видове мероприятия и приключения. Отложете пътуванията. Отдайте дължимото на тишината и спокойствието на дома.

Козирог Тази неделя много лесно може да влезете в конфликт с някого, затова избягвайте критики. Посветете деня си на почивка и психическо разтоварване.

Водолей Общуването ви днес няма да е най-успешната ви дейност. Прекарайте деня, занимавайки се с четене без напрежение.

Риби Това е ден, в който ще покажете красотата и хармонията на личността си. Избягвайте спорове – те ще намалят силата на тези ваши качества.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име