Intrigi.bg Мистерии Хороскоп за 28.03.2019.год

Хороскоп за 28.03.2019.год

765
0

Овен Този четвъртък е добър ден за започването на нова дейност. Това важи най-вече за подготвителни работи, а не същински действия. Както се казва – опипайте почвата.

Телец Този четвъртък не си правете планове без основните играчи в тях. Шансът нещата да се получат по ваш вкус са големи, но не 100%. Оставете си шанс за план Б.

Близнаци Този четвъртък подлагайте на съмнение всичко, което чуете. В никакъв случай не се осланяйте на информация, получено от трето лице, която не сте чули с ушите си.

Рак Този четвъртък ще ви е трудно да угодите на всички, затова угодете предимно на себе си. Имате достатъчно отговорности към вас самите, така че няма нищо лошо в това да сте сред приоритетите си.

Лъв Този четвъртък не чертайте песимистични сценарии. Действайте според представа, че всичко върви по план. Ако се случи нещо – тогава ще му мислите.

Дева През този ден се заемете с решаването на битови проблеми. Решенията ви ще са ефективни, а действията – точни и успешни. Помогнете на приятел, който има нужда.

Везни Този четвъртък не протестирайте прекалено шумно. Най-добре тихомълком направете нужните планове и действия, без да подсказвате на противниците си.

Скорпион Днес не си поставяйте неизпълними цели, особено ако обслужват чужди интереси. Погрижете се първо за себе си, а след това за останалите, ако ви остане време и желание.

Стрелец Този четвъртък се погрижете за блестящия ви външен вид. Това не включва задължително козметика. Повече сън и движение са най-добрият грим.

Козирог Този четвъртък не се предоверявайте даже на хора, с които сте работили отдавна. Денят изисква само вашите самостоятелни усилия и ресурси.

Водолей Този четвъртък бъдете внимателни със самочувствието. Прекалената му проява може да създаде погрешно впечатление за вас. После ще трябва да положите усилия, за да развенчаете мита.

Риби Този четвъртък направете някаква промяна в графика ви. Това ще ви помогне да почерпите вдъхновение и да не се отегчите от рутинни действия.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име