Intrigi.bg Мистерии Хороскоп за 23.03.2019.год

Хороскоп за 23.03.2019.год

726
0

Овен Тази събота е добре да проявите скромност. Поне през половината ден. Колкото можете, но да се види, че можете.

Телец Днес може би няма да получите отговори на всичките ви въпроси. Ако се замислите напълно наясно сте с всичко и нямате нужда от пояснения.

Близнаци Тази събота не оставайте затворени у дома. Сега е важно да се разсеете, раздвижите, разнообразите. Вечерта ще ви се наложи да вземете важно решение.

Рак Тази събота ще ви са наложи да свършите доста къщна работа. Може и да се измъкнете от нея, но от недоволството на партньора ви – едва ли.

Лъв Това е ден, в който да бягате от всякакъв вид умствено или физическо натоварване. Преуморени сте до крайност, така че не правете компромиси с почивката.

Дева Днес не предоставяйте важните решения за живота ви на някой друг. Потърсете отдушник и поле за действие, където ще може да се развихрите.

Везни От вас зависи как ще протече деня. Ако се съобразявате с чужди желания и капризи едва ли ще успеете да си починете и да сте доволни от себе си.

Скорпион Денят ще ви предложи много изненади. Възползвайте се максимално и не се тормозете с угризения на съвестта или излишни въпроси.

Стрелец Тази събота не се чудете какво да правите, защото денят е за това да не правите нищо. Не изневерявайте на желанията си, особено ако ги няма никакви.

Козирог Тази събота може да преживеете промяна на гледната точка по важен въпрос. Ще имате достатъчно време да погледнете въпроса от всички страни.

Водолей Тази събота може да имате конфликт с ваш приятел. Различните гледни точки не са причина за разваляне на отношенията.

Риби Това е ден, в който ще ви се наложи да свършите доста нетрадиционна работа. Няма как да се измъкнете, така че си представете, че участвате в приключение.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име