Intrigi.bg Мистерии Хороскоп за 23.02.2019 год

Хороскоп за 23.02.2019 год

1060
0

Овен

В любовните си отношения може да бъдете по-свободни и по-малко конфликтни. Отношенията ви в семейството са добри, но ви липсва душевна топлина. Хората с творчески професии изпитват голямо удовлетворение.

Възможно е да харчите твърде много пари за красиви, но не толкова нужни ви неща. Препоръчва ви се повече предпазливост.

Телец

При изясняване на отношенията с бъдещия брачен партньор може лесно да загубите спокойствие, да нервничите и да се вълнувате. Излизайки от дома си сутринта може да не намерите нужни и важни вещи.

При болшинството Телци днес времето няма да стига за изпълняване на второстепенните професионални задачи.

Възможни са финансови загуби, кражба.

Близнаци

За подсилване на своя магнетизъм трябва да използвате в дрехите си светли, блещукащи тонове. Не понасяте ограниченията, стремите се към независимост и искате във всичко да надминете околните, но днес могат да ви навестяват пристъпи на тъга, меланхолия и мрачни предчувствия.

Днес е по-добре да работите в усамотение. Само с малко от партньорите можете да решавате финансови въпроси, разчитайки при това на собствените пресмятания.

Рак

При общуването с избраника не се горещете и не се старайте да го привързвате към себе си. Това може леко да доведе до конфликт. Тъй като положението на планетите прави Раците свръхактивни и малко суетливи, постарайте се да не се захващате наведнаж за всички домашни работи.

Премислете си предварително закакво ви стигат силите и за какво – не. Раците не обичат да използват връзки и познанства, а гордостта не им позволява да си изпросват работата.

По-скоро те може да платят, за да им намери някой подходящо място. Ако някой ви задлъжнее, поискайте този дълг да бъде върнат.

Лъв

Любовните отношения на Лъвовете зависят в голяма степен от външни обстоятелства и мнението на околните. Встъпването в брак може да е свързано с необикновени обстоятелства и колкото по-късно стане това, толкова по-големи са шансовете ви за успех.

Интересува ви интелектуалната дейност, особено всичко това, което е свързано с отвъдния свят.

Днес може да печелите по неочаквани начини.

Дева

Събитията от деня могат сериозно да повлияят върху представата на Девите за самите тях. Постарайте се да се въздържите от самобичуване и строги оценки за своите близки.

Въпреки че е дошло време да се жънат плодовете, само малцина от представителите на този знак могат да получат желания резултат от дейността си.

Бизнесмените могат да загубят големи суми. Главното е икономичност и предпазливост.

Везни

Днес ви се налага да обмисляте думите и постъпките си в любовните отношения. Възможно е принудително тежко общуване или съвместна дейност с хора, които не ви вдъхват доверие.

Днес заемете изчаквателна позиция, тъй като ви е трудно да постигнете замислените цели.

Пазете се от предателство или кражба.

Скорпион

Вземете се в ръце и не давайте воля на страстите си. Не трябва да се напрягате. Решението на вашия личен проблем лежи на повърхността. Денят е благоприятен за активна дейност.

Днес може да бъдете във водовъртежа на събитията.

Закъснението ви за някъде, несвоевременното изпълнение на своите задължения и изплащането на сметки могат да ви донесат големи неприятности.

Стрелец

Основните събития в любовните отношения настъпват естествено, без да предизвикват повишено напрежение на силите ви. Вие като че ли сте попаднали в бърз поток, от който ви е трудно да излезете.

Предстои ви пълно отдаване в работата и в учението, а истински може да се отпуснете само у дома си.

На първо място стои усвояването на нови знания и професии, а приятното общуване и развлечение е за след това. Не ви се удава да пазите и трупате пари.

Козирог

Могат да изплуват нерешени проблеми, да се изострят подозренията и стари обиди. Не произнасяйте „присъда“ по отношение на своите оскърбители. Трябва да бъдете дружелюбни.

В работата си може да се окажете във водовъртежа на ежедневните си задължения. Споделете финансовите си проблеми с близък човек.

Водолей

Благоприятен ден за разрешаване конфликтните ситуации между влюбените. Не планирайте срещи с приятели и не влизайте в спор със странични хора.

Посветете този ден на неща, които вече сте започнали и изискват бързо завършване.

Целеустремената ви дейност води до положителни изменения в материалното ви и социално положение.

Риби

Вашият избраник може да прояви към вас повишено внимание. Този ден е благоприятен за интимни срещи и съпружеска любов. Представителите на творческите професии могат да реализират своите планове.

Възможна е поддръжка на вашата дейност от страна на висшестоящи организации.

Оставайте твърди в убежденията си и поддържайте само взаимоизгодните връзки.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име