Intrigi.bg Мистерии Хороскоп за 22.03.2019.год

Хороскоп за 22.03.2019.год

1455
0

Овен

Денят ще бъде неприлично спокоен. Не си търсете излишни емоции, а се насладете на шанса да си поемете въздух и да се насладите на пролетта.

Телец

Този петък ще имате решаваща среща. Спазвайте всички правила на общуването. От изхода на разговора ще се предопредели близкото ви бъдеще.

Близнаци

Днес ще ви бъде показано колко ценен сътрудник сте. Не главозамайвайте, а докажете оказаното ви доверие.

Рак

Този петък не търсете под телето вол. Сега всичко е точно такова, каквото изглежда. Много вероятно е да получите добра новина вечерта.

Лъв

Сега не е време за големи приказки и планове. Имате достатъчно работа в настоящето. Направете така, че да я свършите качествено.

Дева

Този петък ще ви се наложи да направите компромис. Помислете дали не преувеличавате цената на жертвата, която ще направите.

Везни

Днес ще се опитат да ви затрупат с изпълнението на задачи, които не са ваша отговорност. Имате пълното право да откажете без никакви угризения на съвестта.

Скорпион

Денят ще ви дари с много възможности. Работете бавно и спокойно и се наслаждавайте на процеса. Така ще може да сте доволни от резултата.

Стрелец

Днес не срамувайте да изказвате мислите си, особено ако са положителни. Близките ви имат нужда от похвалата ви и вашето мило признание.

Козирог

Днес не встъпвайте в ненужни спорове с половинката ви. възможно е да се разрази конфликт, който да стане трудно управляем.

Водолей

Този петък няма да имате голяма яснота за това, което искате. Въздържайте се от подписването на документи и сериозни заявления или обещания.

Риби

Днес жаждата ви за уединение ще е огромна, но през светлата част от деня няма да имате възможност да я осъществите. Посрещайте случващото се с усмивка и ще спечелите.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име