Intrigi.bg Мистерии Хороскоп за 02.03.2019. год.

Хороскоп за 02.03.2019. год.

880
0

Овен

Днес може да се позволите да се поглезите. Това важи за почти всички сфери от живота. Може да си позволите повече сладко или цял ден мързелуване в леглото. Имате да чистите? Работата по дома никога не свършва!

Телец

Днес ще бъдете изпълнени с необикновени сили. Денят е подходящ за романтични срещи. Отношенията може да се развият светкавично. Не бъдете скромни, но и не давайте крайни обещания. Оставете си вариант за „измъкване“.

Близнаци

Днес е добре да бъдете по-сдържани. Искреността е добро нещо, но не и когато ви прави уязвими. Дори да негодувате срещу някого не му го показвайте. Така отрицателните емоции ще ви натоварят излишно. Свиркайте си!

Рак

Днес съществува вероятност да се объркате в дейност, свързана с кореспонденция. Най-добре отложете писането на писма за друг ден. Ако не е възможно прочетете писмото си няколко пъти и внимателно проверете на кого го изпращате.

Лъв

Днес ще искате всичко да си е, както е било преди. Съдбата обаче ви е приготвила промяна. Нека това не ви плаши. Понякога истинското щастие се крие именно в новия поглед върху нещата.

Дева

Денят предразполага към полза от контакти от приятели. Не се притеснявайте да се обадите на ваш познат. Приемете неговото предложение за място и времето, в което да се видите. Не си уговаряйте други срещи за деня.

Везни

Днес е добре да се погрижите за здравето си. Започнете деня със здравословна закуска, а може и да си направите разтоварващ ден. В такъв случай обаче не се натоварвайте психически.

Скорпион

Този ден ще ви поднесе приятна изненада. Може да намерите нещо, което отдавна сте загубили или да ви се обади приятел, когото не сте виждали от години. Хубаво е да отвърнете на жеста и вие да дадете нещо от себе си.

Стрелец

Днес може да си позволите не играете по правилата. По-печелившата позиция ще бъде ако импровизирате. Колкото по-малко се притеснявате, толкова по-успeшни ще са действията ви. Късметът ще е на ваша страна.

Козирог

Тази събота се опитайте да прецените трезво внимателни кои от задачите са с приоритет. Не винаги това, което ни е приятно за правене е важно. Ако пренебрегнете задачите те само ще се трупат и ще ви натоварят още повече.

Водолей

Днес не се срамувайте да приемате чуждо мнение. Истината е, че те ще ви бъдат от полза. Човек се учи цял живот и в това няма нищо странно. Следобяд ще се запознаете с интересен човек.

Риби

Тази събота оставете за момент своите проблеми и помогнете на свой приятел. Няма да ви е лесно да се отърсите от собствените си мисли за себе си, но наистина си струва да го направите да него/нея. Вечерта ще си изкарате страхотно, макар и да сте уморени.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име