Intrigi.bg Мистерии Хороскоп за деня

Хороскоп за деня

1062
0

Овен Тази събота избягвайте всякакви физически натоварвания, сега те ще са противопоказни за вашето здраве. Починете си от тези неща, а време за здравословни упражнения ще имате в много други дни.

Телец Тази събота за вас ще е най-добре да прекарате времето си в четенето на нещо интересно, но не в мрежата. Припомнете си шума на разгръщането на страниците и мириса на нова книга.

Близнаци Възможно е днес да бъдете обзети от лудото желание да харчите пари за глупости. Много е вероятно всеки изхарчен лев днес, да бъде просто пропилян. Ще има и по-подходящи моменти да си купите желаните неща.

Рак Тази събота е възможно да стигнете до кавги и дори груби скандали. Постарайте се да укротите страстите, защото в противен случай само ще загубите и няма да постигнете желаните резултати.

Лъв Днес ще ви е необходима много енергия, така че се въздържайте от напразното й пилеене. Най-добре си полегнете с хубав филм или книга, а може да се обадите и на приятел.

Дева Тази събота началото на деня ще бъде трудно, но към обяд ще ви просветне. Не си отказвайте в желанията. Следобед и вечерта всичко ще си дойде на мястото.

Везни Ако днес внимателно се вгледате много внимателно в себе си отстрани, вероятно ще стигнете до извода, че трябва да промените нещо в начина си на мислене и в ценностната си система. Ако направите това усилие няма да съжалявате.

Скорпион Днес наблегнете на здравословното хранене, като изберете основно плодове, зеленчуци и риба. Оставете мазните храни и сандвичите за някой друг ден. Избягвайте консумацията на червено месо.

Стрелец Днес всичко, което ви се случва ще подлага на проверка нивото ви на егоизъм. Погледнете трезво на живота и се опитайте малко да промените гледната си точка за да бъдете по-толерантни към останалите. Това ще ви донесе повече позитиви.

Козирог Тази събота не се подавайте на тъжни мисли и самосъжаление. Сега е добре да сте здраво стъпили на земята и да игнорирате всякакви дразнители, които биха могли да ви развалят настроението.

Водолей Ако днес успеете да се преборите с високомерието и гордостта, които се опитват да ви преборят, то вероятността да преживеете един много щастлив ден, е много голяма. Изборът е ваш.

Риби Тази събота се пазете от вода. Добре е да сте пестеливи и благоразумни, дори може да се презастраховани. В здравословно отношение пазете шията, гърлото, сливиците и ушите.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име